Most itt vagy: >Linkajánló


WWW.ULLOIMECENAS.HU
2005 tavaszán az üllői művésztársaimmal megalakítottuk az ÜLLŐI MECÉNÁS MŰVÉSZETI KLUB-ot. Célunk felfedezni és támogatni Városunkban és szűkebb régiónkban a tehetséges, művészlelkű embereket. Szervezünk kiállításokat, vásárokat, zenés-vereses rendezvényeket. Tervezzük képzőművészeti, kézműves és irodalmár szakkörök, csoportos foglalkozások indítását.
Létrehoztuk az ÜLLŐI KULTURÁÉRT ALAPÍTVÁNYT, amellyel a céljaink megvalósításának anyagi hátterét kívánjuk megteremteni.


WWW.FESTOMUVESZ.HU
A KORTÁRS MAGYAR FESTŐMŰVÉSZEK virtuális galériájában már 2001 óta szerepelnek festményeim. Kucsera György és a Magyar Művészekért Alapítvány rengeteget dolgoznak a magyar művészekért. Köszönet és hála érte.

WWW.VIZI2RA.HU
Hosszú évek óta nyaranta mindig szakítok időt egy-egy hét vizitúrázásra. Ennek köszönhetően összekovácsolódott egy népes társaság, akikkel szinte napi kapcsolatban vagyunk. A VIZITÚRÁS BARÁTI KÖR közös programjait általában megörökítjük.

WWW.TEREMDISZITES.HU
Barátaimmal évek óta egyre több ESKÜVŐI- ÉS BULI DÍSZÍTÉST vállalunk. Nézd meg és ha tetszik, akár a te partidra is elkészítjük a dekorációt.

WWW.LAKODALOM.HU
Esküvőkre zene, vőfély, fotó, videó. MINDEN EGY HELYEN

WWW.VERBEKA.UW.HU
Volt katonatársam meglepően egyedi, igen érdekes és tartalmas honlapja.